fbpx

Contact

Informații pentru pacient

Programare

Pentru programare avem un sistem, care ne ajuta pentru rezervare. Numai atuncia va putem programa la un timp fixa daca ne dati datele personale. Cu doctorii nu puteti vorbii prin telefon, trebuie sa cereti o planificare. Poate ca trebuie sa astepati putin, va rugam rabdare, ca poate inainte de Dumneavoastra este cineva care are ceva cazuri extraordinar si necesita mai mult timp , decit era planificat. Va rugam sa veniti cu 10 minute mai repede si sa va contactati la reteptie. Incercam personal, sa nu asteptati si cu satisfactie sa mergeti acasa.

Anulare

Daca nu putei venii la ora planificata, va rugam inainte cu 24 de ore sa anulati cel mai tirziu. Va multumim pentru intelegere! Daca nu anulati, atuncia la o alta vizita numai la sfirsitul orelor de programare va putem oferii. Va rugam sa nu luati locul de la o alta persoana.

Hirtii medicale care ati facut mai devreme

Va rugam sa aduceti cu Dumneavoastra hirtiile medicale care ati facut mai devreme. Daca la Aranyklinka ati facut anterior,  atuncia sa spuneti la doctorul care veniti.

Reclamatie

Daca aveti ceva reclamatie sa-u la un doctor sa-u la o situatie, in acest caz va rugam sa contactati imediat la receptie, sa va putem ajuta cit mai repede cum este posibil. Puteti reclama si in scrisoare pe adresa de e-mail .

Observatie cu o camera

La Aranyklinika Kft.este observatie cu o camera. Puteti sa cititi mai multe de pe paginea Térfigyelő Rendszer Adatvédelmi Szabályzat.

Va multumin pentru increderea acordata!
Va dorim sanatate!
Clinica de Management Aur

Apropiere cu masina

In centrul orasului Szeged, pe stada Arany János trebuie sa platiti pentru parcaj.

Atentie: de la 06 iunie 2017 este un sisitem nou pentru parcare . Numai cu bilet putei parca, gasiti un automat pe strada, unde trebuie sa cumparati ticket sa-u prin telefon puteti sa cumparati bilet. Va rugam inainte sa va uitai pe paginea SZEPARK Parkolásinfó.

Aranyklinika gasiti de la statia de tren veniti peste bulevardul Boldogasszony, Tisza Lajos, pe strada Dózsa si ajungeti pe strada Arany János

Cu autobus local cum puteti venii

De la satia de tren cu tramvaiul 1, sase statii trebuie sa veniti si la Anna kút coborati, citeva minute mergeti pe jos pina la strada Arany János.

La Aranyklinika puteti venii de la Anna kút cu tramvaiul (1,2,3,4 ), cu autobus (10,20) cu trolibus (5,8) sa-u de pe strada Dózsa György cu trolibus (9,19).

Strada Arany János gasiti perpendicular bulevardului Tisza Lajos si strada Dózsa György, in spatele lui Anna kút. Daca din centru veniti, atuncia de la spatiu Széchenyi , veniti pe strada Takaréktár si la dreapta gasiti spitalul.

Tur virtual

Aruncă o privire la turul nostru virtual.

Optiuni cu plata

Platire numai cu cash.

Online Appointment Form

6720 Szeged, Arany János utca 14.

Aranyklinika Kft.

Székhely:
6720 Szeged, Arany János utca 14.

Nyilvántartó hatóság:
Szegedi Törvényszék Cégbírósága

WI-FI gratis

Pentru vizitatorii internet gratuit oferim in toata clinica!

 

Térfigyelő rendszer

A kamerarendszer működésével kapcsolatos tájékoztatót ezen a linken olvashatja el.