fbpx

Servicii specialitati

 • ABPM – masurarea tensiunii arteriale in 24 de ore

  24 ore de monitorizale a tensiunii arteriale in conditii normale. Pentru fixarea si reglarea tensiunii arteriale si un mod pentru stabilirea medicamentelor.

 • Acupunctura cu laser

  Acupunctura de terapie este de mii de ani, care este răspândit din China în întreaga lume. Acupunctura funcționarea defectuoasă, anomalii de organe ireversibile și boli genetice nu sunt afectate. Avantajul împotriva procedurii chirurgicale sau medicale care vindecă fără efecte secundare, mobilizarea naturale a forțelor al organismului.

 • Alergia incrucisata

  Reactivitatea incrucisata, care in limbajul de zi noi numim alergie incrucisata este un fenomen biochimic. Unele substante care sunt similare in structura la alergeni se pot provoca reactii alergice sau amplifica simptomele alergice. De exemplu, daca o persoana este alergic la pelin, atuncia sa nu mininca telina deoarece aceste plante inrudite pot declanșa aceeasi reactie ca pelinul.

 • Aspiratie citologica (biopsie tiroida)

  Aspiratia citologica este o procedura pentru diagnostizare, cu ajutorul unui leziuni ne putem informa la inflamatii benigme sa-u tumori maligne.

 • Cazare

  Pentru 2-6 persoane va oferim inchiriere, cu parcare in centrul orasului. Este recomandat pentru pacientii AK, sa-u pentru cetatenii romani.

 • Centrul de PCO

  Pentru ajutarea infertilitate femina , primul centru de PCO la Aranyklinika.

 • Clinica de sforaire

  Cind e periculos foraitul? Cind dormiti nu luati aer? Simptomele se dezvolta incet si pacientul numai atuncia observa cind problemele sint grave.

 • Consult chirurgie vasculară- varice și tromboflebite

  Varicele vizibile sunt considerate de mulți ca un fenomen patologic, deși din punct de vedere medical nu trebuie privite din acest punct de vedere. Alteori, deşi nu vizibil cu ochiul liber, la membrele inferioare poate exista o serioasă varicozitate mascată de alte manifestări simptomatice.

 • Depistarea bolilor cu transmitere sexuală

  Acronimul HPV, înseamnă papilomavirus uman, astăzi, cele mai frecvente de HPV. Acronimul HPV inseamna papilomaviris uman. Mai mult de 130 de tipuri cunoscute, dintre care aproximativ 40 este capabil de a provoca boli in zona genitala. HPV se transmite prin contact fizic. Infectia este condiția de bază a pielii sau mucoaselor daune. Cele mai favorabile condiții pentru răspândirea virusului in ocazia de act sexual rezultat micro sau macro leziuni tine.

 • Examenul ecografic cardial

  Cu ecograful Doppler analizam factorile inimii, arteriale, venticulare, grosimea peretelor. Examenul ne arata diferente, tromboza, tumor, sa-u liqiud in pericard.

 • Markeri tumorali

  Tumorile marcale putem examina din teste de labori, care arata o crestere in singe. Dar poate asemenea se apare in organism, fara markeri tumorali.

 • Masurea densitatii osoase

  Pierderea osoasa (osteoporoza) inbatrinirea populatiei provoaca ingrijorerea in crestere de boli. Bolile cardiovascularea si cancerul este urmatorea problema cea mai importanta de sanatatea publica.

 • Nivelul masurarea vitamina D, cu analize de labor

  De la toamna pina in primavara in Ungaria orele de soare sint scazute, in aceata perioada la populatia 2/3 nu ajunge o cantitate corespunzatoare de vitamina D.

 • Panel-gastro din singe

  Panelul de gastro este un test complex biomarker din singe, care va evelua starea si functia mucoasei stomacului. In acest fel este posibil pentru a diagnostica boli ale stomacului, fara gastroscopie.

 • Sânge de screening BRCA1, BRCA2

  Screening-ul de san ereditare si cancer ovariare (HBOC) prin sânge sindrom. Ambele gene superioare tumorale BRCA1 si BRCA2. Mutația de ambele alele este necesar pentru formarea de tumori.

 • Screening pentru stroke

  Stroke poate se apara acut “accident vascular cerebral”, care in 24 de ora dispara, sa-u simptomele ramane cu semne leziuni ale nervilor. In general se revina cu o mai grava efectiuna.

 • Screeningul a rezolvarea problemii

  Problemele se apara cind ezista difernta intre gindirea noastra contra ideiile altorea persoane. Stresul, conflictul, va putem ajuta cu rezolvarea problemelor.

 • Screeningul cardiolog

  Examene reduse pentru screening cardiologice, cu analize de labor, cu EKG, masurarea grasimii corporala, utrasunte, investigatii speciale, si un cadou dentar.

 • Screeningul hip

  Screeningul pentru articulatia soldului. In cazul in care in familie este recunoscut in timp, problemele in parcursul vietii sint prevenite.

 • Screeningul-ul de sange din matern

  Sindromul Down la nou-nascuti anomalie cele mai comune cromozomiale. Provocând retard mintal asociate cu caracteristicile menționate mai sus tinute tulburare, de asemenea, pot fi asociate cu o serie de alte simptome, cum ari fii insuficiența cardiacă, tulburări ale sistemului imunitar, probleme repiratorii, susceptibilitatea la infectii, etc.

 • Sreeningul cancerului de piele

  Cancerul de piele melanomul incepand de celulele, se dezvolta nev existente, in special in cazul in care acestea sunt expuse la stimul nociv constanta (radiatii UV puternice, mecanice de pericol), dar, de asemenea, sa apara in piele-mol liber. In Ungaria, incidenta este in crestere. Melanomul a fost diagnosticat cu o varsta medie de 40-45 de ani.

 • Test de epicutan dentare

  De multe ori vedem pacienții care sunt sindroame alergice gasit dupa un tratament stomatologic. Pentru a preveni acest lucru, ar fi trebuit efectuat inainte de test de alergie tratament dentar este un test care epicutan materiale metalice si plastice dentare. La scurt timp dupa instalarea unei proteze scumpe indica faptul ca pacientul este alergic la oricare dintre componentele protezei.

 • Test de intoleranță alimentară (IgG4)

  Nu puteti gasii cauza de ce va doare stomacul, simtiti faltulenta? Sau de multe ori va doare capul, sint eruptii cutanate, va mininca peilea, aveti eczema si in continuare simtiti oboseala, viata este incomfortabil? Daca medical Dumneavoastra nu gaseste cauza, exista o buna seansa ca toate aceste lucruri un aliment este responsabil.

 • Test de paternitate

  Astazi este posibil identitarea parintilor parctic 100 la suta. In timp fara testarea garantiei personale mamei, sigur in timp identitarea tatalui, poate fi incet, dar copilul si pretinsa tatei examineaza ralatia stabila in mod clar si exclus.

 • Test de piele (testul prick)

  Diferite alergeni inhalative si nutritive punem pe piele, si dupa o anumita perioada citim rezultatele. Rezultatul este destul de sigur. Linga medicamentel anitihstamine nu va putem realiza analizele. La Aranyklinika 50 de tipuri de alergeni putem examina.

 • Test ECG

  Electrocardiografia (ECG) este o procedura de diagnosticare neinvaziva, care ofera informatii utile a functionearea inimii. Examineaza fenomenele electrice ale inimii, contractia miocardica care rezulta inregistrarea tensiunii electrice.

 • Testare intoleranta la lactoza (testul H2 respiratie)

  Cu imbatrinire scade lactasul de enzim, care este interes pentru nivelul de zahar din lapte (lactoza).

 • Testarea genetica in timpul sarcinii: Nifty test

  Detactatiile cele mai frecvente anomalii cromozomiale fetale.

 • Teste de intolerantie

  La Aranykinika este posibil sa se efectueze o varietate de intoleranta, cum ar fi cofeina, intoleranta la lactoza si histamina. Simptomele de intoleranta pot fi variate ca diaree, balonare, inima de risc de atac, etc. Unele teste putem face din sange, si unele putem efectua din mucos.

 • Teste specifice de alergie din singe se face cu IgE

  Testul se poate examina din singe. La numeroși alergeni ne putem uita, linga testul de piele putem analiza. La Aranyklinika sint disponibile teste alimentare (teste inhalative), dupa anamneza va putem ajuta in selectie care test e cel mai referos la Dumneavoastra. Cu testele incrucisate va putem ajuta care alimnete nu puteti folosii in perioada de alergie.

 • Testul Epicutan

  Daca apare o reactie alergica a pielii, este important sa se afle ce cauzeaza simptomele. Scopul studiului este de a determina materialul sensibilitatea in contact cu pielea pacientului.

 • Tulburari sexuala

  Disfunctiile sexuale sint incorporate in personalitatea pacientului, care de multe ori au alte tulburari fizice si mentale. Pentru detectarea diignostica este necesar examinari urologige, ginecologige, endocrinologice, medic internist, cardiolog, genetic, chirurg, neurolog, psicholog, si analize de labor.