fbpx

Consult chirurgie vasculară- varice și tromboflebite

  • Varicele vizibile sunt considerate de mulți ca un fenomen patologic, deși din punct de vedere medical nu trebuie privite din acest punct de vedere. Alteori, deşi nu vizibil cu ochiul liber, la membrele inferioare poate exista o serioasă varicozitate mascată de alte manifestări simptomatice.

   Cel mai des varicozitatea cauzează probleme estetice care deranjează în primul rând femeile dar și bărbații. De aceea, noi încercăm ca eliminarea lor sa se facă fără urme sau cu un minim de urme. Bolile arterelor capilare sunt doar o problemă cosmetică. În schimb, varicozitatea este deseori asociată cu un ușor disconfort, rareori cauzând dureri sau convulsia gambei. Din păcate, tocmai din cauza faptului ca este nedureroasă, deseori ne confruntăm cu complicațiile varicozităţii într-o fază avansată, cu tromboză, cu colorarea în maro a pielii gambei, cu înăsprirea gambei, cu plăgi care nu se vindecă, cu ulcerații.

   Stenoza este greu de diagnosticat, rămâne mult timp neobservată, cauzând pacientului acuze însemnate doar într-un stadiu foarte avansat. În asemenea cazuri pentru evitarea sau prevenirea unor urmări mai grave (se poate ajunge la amputarea unui membru sau infarct cerebral) poate fi necesară o angiografie, examinarea și dilatarea cu cateter a vaselor sau tratarea chirurgicală a acestora.
   În cazul în care vă puteţi deplasa pe o distanţă limitată, piciorul este dureros, obosește, se tumefiază spre seară sau devine deosebit de greoi, eventual aveți spasme la gambă sau observați răni care nu se vindecă, adresați-vă neapărat unui chirurg vascular.


  Departamente


  • Analize de laborator

   Teste larga de labor din singe, in fiecare zi de lucru, numai pentru punctie trebuie sa platiti. Rezultatul este gata in 48 ore.
   Mai departe
  • Pachete de filtrare

   Va ajutam pastrarea sanatatii! Pachete complete de screening pentru femei si barbati.
   Mai departe
  • Specialitati

   Aranyklinika va ofera o gama larga de teste! Investigațiile noastre speciale!
   Mai departe