fbpx

Depistarea bolilor cu transmitere sexuală

  • Acronimul HPV, înseamnă papilomavirus uman, astăzi, cele mai frecvente de HPV. Acronimul HPV inseamna papilomaviris uman. Mai mult de 130 de tipuri cunoscute, dintre care aproximativ 40 este capabil de a provoca boli in zona genitala. HPV se transmite prin contact fizic. Infectia este condiția de bază a pielii sau mucoaselor daune. Cele mai favorabile condiții pentru răspândirea virusului in ocazia de act sexual rezultat micro sau macro leziuni tine.
   Depistarea bolilor cu transmitere sexuală

   STD (sexual cu transmitere bolile) boala sexuala, care putem sa primim in timpul actului sexual. Agentii patogeni protozoare pot fi virusuri, bacterii, fungi și paraziti. Cele mai frecvente dintre acestea este (Human Papilloma Virus) infectie HPV, care poate provoca probleme le organelor genitale masculine si feminine, in jurul anusului si in gura. Simptomele poate fii: mancarime, cresterii in zona genitala, dar poate ca nu simtiti nimic, numai simptome generale, de exemplu febra, oboseala, sa-u umflarea ganglionilor.

   Cerem daca se poate cu partnerii sa veniti , pentru ca la ambele pacienti poate ca trebuie analize.

   In timpul testului medicul va pune intrebarii, si sa uita la Dumeavoastra, sa examineze zona reclamantului, si va ia probe de secretii, care trimitem la o examinare speciala. Controlul bolii este necesara in mai multe rinduri. Este important ca pacientul su nu transporta virosul, pentru ca poate sa duce la infertilitate boala.

   Ce putem face inainte de STD?

   Barbati

   San nu luati antibiotic, agent antifungic, crema ( unguent), aplicare inaminte de teste cu doua saptamni. Cind veniti la exameni inainte cu 2-3 ore sa nu mergeti la veceu ( sa nu faceti urina), deoarece trebuie luate secretii uretrale pentru testare. Examenul citologic se face cu o mica vata de prelevare a glandului si pielea preputului. Este un test nedureros, proba e putin neplacut.

   Femei

   Testul trebuie sa fie programata, nu putem face in timpul menstruatiei. Cind veniti la analize, inainte cu trei-patru zile sa nu fie actul sexual .Cu doua saptamini inainte sa nu folositi antibiotic,si sint interzise fungicid și vaginale . Medicul din vagin și colul uterin va ia probe, si sa uita la tegumentul vulvar.

   Teste STD

   STD pachetul de baza: 24 000 Ft in loc de 36 000 Ft

   Chlamydia,  Mycoplazma, Ureaplazma,Trichomonas, cultura bacteriana si fungica

   STD pachet extins 30 000 Ft in loc de 42 000Ft

   pachetul de baza + Neisseria gonorrhea

   STD pachet complex 51 000 Ft in loc de 81 000 Ft

   Chlamydia, Mycoplazma, Ureaplazma, Trichomonas, Neisseria gonnorheae, cultura bacteriana si fungica, HPV, HIV Lues, HBsAg, anti-HBs

   Va recomndam sa consultati cu un specialist inainte de test, care test e cel mai adecvat pentru Dumneavoastra. Asistenti nostrii nu va poate ajuta care test e cel mai bun, si nu va poate sa va spune rezultatele numai un doctor specilast.

   Servici care sint de asemenea

   Servici care sint de asemenea


  Departamente


  • Analize de laborator

   Teste larga de labor din singe, in fiecare zi de lucru, numai pentru punctie trebuie sa platiti. Rezultatul este gata in 48 ore.
   Mai departe
  • Pachete de filtrare

   Va ajutam pastrarea sanatatii! Pachete complete de screening pentru femei si barbati.
   Mai departe
  • Specialitati

   Aranyklinika va ofera o gama larga de teste! Investigațiile noastre speciale!
   Mai departe