fbpx

Sreeningul cancerului de piele

  • Cancerul de piele melanomul incepand de celulele, se dezvolta nev existente, in special in cazul in care acestea sunt expuse la stimul nociv constanta (radiatii UV puternice, mecanice de pericol), dar, de asemenea, sa apara in piele-mol liber. In Ungaria, incidenta este in crestere. Melanomul a fost diagnosticat cu o varsta medie de 40-45 de ani.
   Sreeningul cancerului de piele

   Ce este cartita?

   In general, cunoscute drept nevilor toate leziunile pigmentate care cauzeaza diferente de culoare  sau a suprafetei de proiectie a pielii. Este important sa se cunoasca originea acestor leziuni este foarte larg; unele dintre ele sunt producatoare de pigment de piele celule (cerneala),  ce altele acopera suprafata pielii sub celulele epiteliale se dezvolta.

   Nu de multe ori innascuta, cea mai mare parte copii sau adolescenti apar pe suprafata corpului,melanomul poate sa apara la sol. Un melanom este un foarte malign vopsea de cancer de piele cu celule, cu o tendinta de mare cu metastaze.

    

   De ce si cand ar trebuie sa veniti la screening?

   Din moment ce leziunile pot fi distinse de pe piele pentru a picta un nevilor de e-celula reala,  este suspectat degenerare maligna de o importanta  majora modificari ale pielii dermatologice, screening-ul periodic si care primesc ingrijire.  Este important sa se regulat testul a sugerat un numar de moli, in caz de agregare familiala, dar leziunile (mancarime, culoare, deformare, durere, leziune) cat mai curand posibil control dermatologic, de asemenea! din cauza influențelor hormonale sau soare, alunite benigne anterior devin canceroase.

   Daca este necesar, acesta este indepartat chirurgical semnul din nastere. Aceasta nu este recomandat pentru utilizare in laser, deoarece indepartarea formulei sau a fi distruse, sau devine examen histologic, care, la randul sau, este esentiala  pentru un diagnostic corect. In plus fata de nevilor celule colorantului examen dermatologic aprofundata acopera toate cazurile de celule epiteliale de cancer de piele de pornire, testare și screening are cancer de piele.

   Documentatie fotografie, care este stocată intr-un digitale viitoare studii comparative.

   In timpul screening-dermatolog: Cartografiere atenta alunite este important ca se schimba in urmarirea vietii.

   Screening-melanom este recomandata anual.

   Ce se intampla daca degenerare maligna are tendința a gasit in timpul screening-ul?

   Filtrul trebuie să fie indepartat , ceea ce este posibil, la Aranyklinika. Timp de pre-aranjate, anestezie locala, operatia inloc. Nu se recomanda disectia cu laser. Medicul dermatolog de interventie efectueaza o procedura chirurgicala. Postoperatoriu aproximativ, oua saptamini deloc sport, nu este recomandat de inot. Se ia o indepartare cu satura de biopsie.

   In cazul in care examenul histologic al sectiunii tesutului excizat demonstreaza prezenta unui mol maligne, echipa de specialitate va decide cu privire la dispozitia pacientului.

   In timpul screening-ul fotografiilor vor fi arhivate digital. in anii urmatori, este posibil sa se compare schimbarile de calculator.


  Departamente


  • Analize de laborator

   Teste larga de labor din singe, in fiecare zi de lucru, numai pentru punctie trebuie sa platiti. Rezultatul este gata in 48 ore.
   Mai departe
  • Pachete de filtrare

   Va ajutam pastrarea sanatatii! Pachete complete de screening pentru femei si barbati.
   Mai departe
  • Specialitati

   Aranyklinika va ofera o gama larga de teste! Investigațiile noastre speciale!
   Mai departe