fbpx

Test de epicutan dentare

  • De multe ori vedem pacienții care sunt sindroame alergice gasit dupa un tratament stomatologic. Pentru a preveni acest lucru, ar fi trebuit efectuat inainte de test de alergie tratament dentar este un test care epicutan materiale metalice si plastice dentare. La scurt timp dupa instalarea unei proteze scumpe indica faptul ca pacientul este alergic la oricare dintre componentele protezei.
   Test de epicutan dentare

   Este posibil ca dupa tratamentul dentar al pacientilor cu sindroame alergice sunt detectate, metalic, o schimbare in secretia de saliva, simptome ale pielii, sensibilitatea membranei mucoase, ochi, buze tumefiere, eruptii cutanate pruriginoase jurul gurii, senzatie de arsura a limbii, iritarea, inflamarea gingiilor , simptome gastro-intestinale, oboseala, pierderea parului. Mai mult si mai frecvent de intarire cu întârziere de reactie alergica a materialelor de obturatie dentara.

   Detectarea de materiale dentare epicutan de testare a sensibilitatii

   Este o actiune impotriva unei reactii alergice de alimente nu numai produsele alimentare, dar, de asemenea, poate fi responsabil pentru aditivul adaugat.  Importanta, in aditivi (de ex. E621, E210, glutamat de sodiu) de testare. Pentru acest test, va recomandam  test de epicutan. O varietate de formulari farmaceutice (picaturi pentru urechi, picaturi pentru ochi), precum și aditivi pentru produse cosmetice, de asemenea, apare frecvent.

   La Aranyklinika va putem contacta testurile epicutane. (Pretul include trei lecturi si primiti hirtii medicale.)

   Cum facem testul?

   • Testul este nedureros
   • Inainte cu o saptamine medicamentele antihistamine deloc sa nu folositi, alte necesitati nu trebuie
   • Nu trebuie sa veniti cu stomacul gol
   • In orice moment al zilei putem sa facem

    

   Discurile punem pe spate, fara nici o zgarietura, care contin alergeni. Aproximativ in 20 de minute putem sa va punem sus. Uneori vedem o reactie imediata pe piele (mancarime, inrosirea pielii). Reactii alergice foarte rar vedem, care necesita o interventie medicala imediata. Plasturele timp de cateva zile sint pe spate. Spatale nu puteti spala si sport nu este recomandata in timpul testarii. Reactia a pielii perioade cateva zile, corespunzatoare pentru a citi.

   Va recomndam sa consultati cu un specialist inainte de test, care test e cel mai adecvat pentru Dumneavoastra. Asistenti nostrii nu va poate ajuta care test e cel mai bun, si nu va poate sa va spune rezultatele numai un doctor specilast.

   Test de epicutan dentar pe piele, baza

   1. Amalgam (Hg2,5%, Ag1,7%, Cu0,3%, Sn0,4%, Zn0,025%) 5%
   2. Amalgam (Hg2,5%, Ag1,7%, Cu0,3%, Sn0,4%, Zn0,025%) 20%
   3. Ammonium tetrachloroplatinate
   4. Bisphenol-A-dimethacrialete 2%
   5. Copper sulphate PENTAHYDRATE 1%
   6. Bisphenol A 1%
   7. Bisphenol A diglycidyl-methacrylate 2%
   8. Diurethane-dimethacrilate 2%
   9. Ethyleneglycol-dimethacrilate 2%
   10. Eugenol 1%
   11. (2hydroxyethyl)-methacrilate
   12. Methyl methacrilate
   13. Palladium chloride
   14. Potassium dicyanoaurate
   15. Triethylenweglycol-dimethacrilate

   Test de epicutan dentar pe piele, suplimentar

   1. Benzoyl peroxide1%
   2. 1,3-btandiol-dimethacrilate 25
   3. N,N-dimethyl-p.toluidine 2%
   4. 2-hydroxy-ethylacrilate
   5. 2-hydroxypropyl-methacrilate 2%
   6. Sodium thiosulphoaurate(gold)
   7. Tetracaine-HCI 1%
   8. Tin (II) chloride 0,5

   Servici care sint de asemenea

   • Alergia incrucisata

    Reactivitatea incrucisata, care in limbajul de zi noi numim alergie incrucisata este un fenomen biochimic. Unele substante care sunt similare in structura la alergeni se pot provoca reactii alergice sau amplifica simptomele alergice. De exemplu, daca o persoana este alergic la pelin, atuncia sa nu mininca telina deoarece aceste plante inrudite pot declanșa aceeasi reactie ca pelinul.

   • Test de intoleranță alimentară (IgG4)

    Nu puteti gasii cauza de ce va doare stomacul, simtiti faltulenta? Sau de multe ori va doare capul, sint eruptii cutanate, va mininca peilea, aveti eczema si in continuare simtiti oboseala, viata este incomfortabil? Daca medical Dumneavoastra nu gaseste cauza, exista o buna seansa ca toate aceste lucruri un aliment este responsabil.

   • Test de piele (testul prick)

    Diferite alergeni inhalative si nutritive punem pe piele, si dupa o anumita perioada citim rezultatele. Rezultatul este destul de sigur. Linga medicamentel anitihstamine nu va putem realiza analizele. La Aranyklinika 50 de tipuri de alergeni putem examina.

   • Teste de intolerantie

    La Aranykinika este posibil sa se efectueze o varietate de intoleranta, cum ar fi cofeina, intoleranta la lactoza si histamina. Simptomele de intoleranta pot fi variate ca diaree, balonare, inima de risc de atac, etc. Unele teste putem face din sange, si unele putem efectua din mucos.

   • Teste specifice de alergie din singe se face cu IgE

    Testul se poate examina din singe. La numeroși alergeni ne putem uita, linga testul de piele putem analiza. La Aranyklinika sint disponibile teste alimentare (teste inhalative), dupa anamneza va putem ajuta in selectie care test e cel mai referos la Dumneavoastra. Cu testele incrucisate va putem ajuta care alimnete nu puteti folosii in perioada de alergie.

   • Testul Epicutan

    Daca apare o reactie alergica a pielii, este important sa se afle ce cauzeaza simptomele. Scopul studiului este de a determina materialul sensibilitatea in contact cu pielea pacientului.

   Sevici care sint de asemenea


  Departamente


  • Analize de laborator

   Teste larga de labor din singe, in fiecare zi de lucru, numai pentru punctie trebuie sa platiti. Rezultatul este gata in 48 ore.
   Mai departe
  • Pachete de filtrare

   Va ajutam pastrarea sanatatii! Pachete complete de screening pentru femei si barbati.
   Mai departe
  • Specialitati

   Aranyklinika va ofera o gama larga de teste! Investigațiile noastre speciale!
   Mai departe