fbpx

Test de intoleranță alimentară (IgG4)

  • Nu puteti gasii cauza de ce va doare stomacul, simtiti faltulenta? Sau de multe ori va doare capul, sint eruptii cutanate, va mininca peilea, aveti eczema si in continuare simtiti oboseala, viata este incomfortabil? Daca medical Dumneavoastra nu gaseste cauza, exista o buna seansa ca toate aceste lucruri un aliment este responsabil.

   La intolerantie anumite alimente nu sunt pe deplin absorbite in componente care pot fi defalcate in timpul digestiei, din cauza volumului redus sau lipsa de enzime digestive.

   In tractul digestiv, este cauzata de simptome clasice neabsorbabile de intoleranța alimentara (flatulenta, crampe, etc).

   Alergii alimentare este doar un procent mic de oameni, intoleranța alimentara este mult mai frecvent.

   Simptomele de intoleranța alimentara nu este atat de  evident, cum sint alergiile. Simptomele de alergie  de multe ori doar ore lungi sau zile trebuie sa treaca sa simtiti  efect.  Cu metode tarditionale nu vaputem spune exact  ce alimnete cauzeza problemele.

   Toate  efectele de intoleranta alimentara nu reprezinta o amenintare la adresa vietii, simptomele unui pacient afecta foarte mult calitatea vietii.

   Simptome

   Intoleranta nu este o boala periculoasa, dar are simptome foarte neplacute. Simptomele depind de puterea enzimelor produse de catre pacient, iar cantitatea consumata de furaje reactive.

   La copii, intolerantia face dificultati de invatare, hiperactivitate, eczeme si poate provoca dureri abdominale.

   La adulti, simptomele comune de depresie si anxietate, obezitate, afectiuni ale pielii, indigestie, insomnie, migrene, tulburari menstruale, artrita, probleme de greutate, depresie, oboseala. Toate varstele care apar simptomele pot include greata, balonare si diaree.

   Scopul studiului ca Dumneavoastra si copilul sa se simte cel mai confortabil sa se concentreze asupra altor scopuri in loc de lupta cu problemele de mai sus.

   Test de intoleranta alimentara

   La Aranyklinika in prezent  acete teste de intolerantie va putem detacta:

   Numele testului Testul ce contine
   FOOD-A 31 produse alimentele
   FOOD-B 31 produse alimentele
   FOOD-46 46 produse alimentele
   FOOD-226 226 produse alimentele

    

   Prin telefon sa-u prin e-mail puteti contacta cu o persoana despre testele alimentare si despre lista.

   31-226 proteina pe baza de testare cip intoleranta alimentara utilizate în masuratorile noastre de laborator. Numai o cantitate mica de proba de sange, in functie de test, 31-226 produs impotriva tipurilor de anticorpi IgG si alimentele ingredient detectate.

   Rezultatele numerice indica nivelul de sensibilitate.

   Va recomndam sa consultati cu un specialist inainte de test, care test e cel mai adecvat pentru Dumneavoastra. Asistenti nostrii nu va poate ajuta care test e cel mai bun, si nu va poate sa va spune rezultatele numai un doctor specilast.

   Servici care sint de asemenea

   • Alergia incrucisata

    Reactivitatea incrucisata, care in limbajul de zi noi numim alergie incrucisata este un fenomen biochimic. Unele substante care sunt similare in structura la alergeni se pot provoca reactii alergice sau amplifica simptomele alergice. De exemplu, daca o persoana este alergic la pelin, atuncia sa nu mininca telina deoarece aceste plante inrudite pot declanșa aceeasi reactie ca pelinul.

   • Test de epicutan dentare

    De multe ori vedem pacienții care sunt sindroame alergice gasit dupa un tratament stomatologic. Pentru a preveni acest lucru, ar fi trebuit efectuat inainte de test de alergie tratament dentar este un test care epicutan materiale metalice si plastice dentare. La scurt timp dupa instalarea unei proteze scumpe indica faptul ca pacientul este alergic la oricare dintre componentele protezei.

   • Test de piele (testul prick)

    Diferite alergeni inhalative si nutritive punem pe piele, si dupa o anumita perioada citim rezultatele. Rezultatul este destul de sigur. Linga medicamentel anitihstamine nu va putem realiza analizele. La Aranyklinika 50 de tipuri de alergeni putem examina.

   • Teste de intolerantie

    La Aranykinika este posibil sa se efectueze o varietate de intoleranta, cum ar fi cofeina, intoleranta la lactoza si histamina. Simptomele de intoleranta pot fi variate ca diaree, balonare, inima de risc de atac, etc. Unele teste putem face din sange, si unele putem efectua din mucos.

   • Teste specifice de alergie din singe se face cu IgE

    Testul se poate examina din singe. La numeroși alergeni ne putem uita, linga testul de piele putem analiza. La Aranyklinika sint disponibile teste alimentare (teste inhalative), dupa anamneza va putem ajuta in selectie care test e cel mai referos la Dumneavoastra. Cu testele incrucisate va putem ajuta care alimnete nu puteti folosii in perioada de alergie.

   • Testul Epicutan

    Daca apare o reactie alergica a pielii, este important sa se afle ce cauzeaza simptomele. Scopul studiului este de a determina materialul sensibilitatea in contact cu pielea pacientului.

   Sevici care sint de asemenea


  Departamente


  • Analize de laborator

   Teste larga de labor din singe, in fiecare zi de lucru, numai pentru punctie trebuie sa platiti. Rezultatul este gata in 48 ore.
   Mai departe
  • Pachete de filtrare

   Va ajutam pastrarea sanatatii! Pachete complete de screening pentru femei si barbati.
   Mai departe
  • Specialitati

   Aranyklinika va ofera o gama larga de teste! Investigațiile noastre speciale!
   Mai departe